Linker

www.kysten.no Forbundet Kysten er an organisasjon for vern av norsk kystkultur. Under begrepet «kystkultur» ligger det alt fra bevaring av gamle båter, bygg og bygningsmiljø, ulike innretninger for bruk av kysten og til tilbud om kystled overnatting. Kystlagene i hele Norge er medlemmer her, og «Langesundsfjorden Kystled – Langøytangen Fyr» er et av mange liknende overnattingstilbud i Kystled-regi.

Telemark turistforening Skien og Telemark Turistforening har hytter ved fjell og fjord for overnatting. Ta kontakt med STT på telefon 35 53 25 55 for nærmere informasjon.

www.grenland.no Nettsiden til Grenland-Grenland med informasjon om stort sett alt som er av tilbud for besøkende til området. Her finner du også informasjon om Kystled-tilbudene på Langøytangen, Mule Varde, Sildevika og Håøya under «Spis og Sov» – «Annen Overnatting».

www.kystled.no Link til kystledene i Norge med overnattinger. De forskjellige kystledene har sine egne systemer for bokking og utleie, slik at   det beste er at dere går til den enkelte kystleds egne sider og tar det derfra.   Disse sidene skal forsøke å hjelpe dere til å finne fram til de kystledene og   fyrstasjonene som er tilgjengelige.

www.langesundsjomannsforening.com Langesund og Omegns Sjømannsforening med innholdsrike hjemmesider som oppfyller en sentral del i foreningens vedtekter: «……virke for å bevare og utbre kunnskap om lokal og nasjonal sjømannshitorie»…….virke for å bevare og utbre kunnskap om lokal og nasjonal sjømannshistorie».

Comments are closed.