Kystled Langøytangen Fyrmesterboligen

Fyrmesterboligen har 4 rom med til sammen 12 senger. Stue, kjøkken og bad er fellesarealer, og det er et bio-toalett på utsiden rett rundt hjørnet. Det jobbes med å få lagt inn helårsvann – og avløp. Det er lagt opp til enkel standard med selvbetjening. Fyrmesterboligen er utstyrt med dekketøy, alt av glass, kopper, kjeler, el.visp, eggkoker, hvitløkspresse!, matlagingsutstyr, komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap og bestikk – bad med dusj. Griller for grillkull, i kjelleren. Elektrisk oppvarmet og med vedovn (ved kan kjøpes på stedet, selvbetjent…..). Dere må selv ta med sengetøy eller sovepose (det er dyner og puter til alle senger (lys til hver sengeplass)).
Leietakerne her skal vaske doen etter seg ved sin avreise.

WIFI i Kystledhuset/Fyrmesterboligen (ikke for nedlasting av store datamengder som filmer o.l.); passord ved oppslag i huset.
1.etasje Rom 1: 2 køyesenger – i alt 4 soveplasser
2.etasje Rom 2: 1 køyeseng – i alt 2 soveplasser
2.etasje Rom 3: 1 køyeseng – i alt 2 soveplasser
2.etasje Rom 4: 1 køyeseng og 1 dobbeltseng –   i alt 4 soveplasser (I rom nr. 4 står det også en 2-seters sofa der et lite   barn kan overnatte – gratis).
Husk sengetøy, lakenpose/putevar eller sovepose…….. og oppvaskhåndklær.
Noen ekstra bord og stoler for utvendig bruk er lagret i utebod . To kulegriller –
ta med grillkull!
Lekeplass med huske og slenghuske; og noe annet lekeutstyr er lagret innomhus. Og et fantastisk uteområde for trygg lek ligger ett skritt utenfor døren (ja faktisk, ett skritt!).
13 eller 15 fots pioner båter kan leies. Ellers er det fergetransport til Langøya
sommerstid.
VELKOMMEN………..

Utleiepriser for 2024

Utleieregler for 2024

Sikkerhetsgjennomgang for båter

Comments are closed.